Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

maart 2019

Bewustwordingsbijeenkomst Kaag en Braassem

maart 21 @ 19:30 - 21:30

In de gemeente Kaag en Braassem wordt op 21 maart een bewustwordingsbijeenkomst georganiseerd voor ouders van jongeren tot 18 jaar. Dit wordt georganiseerd als "gevolg" van de nieuwe wetgeving omtrent alcoholgebruik. Nico van der Lely zal een bijdrage leveren aan de bewustwording over de gevaren van alcoholgebruik door minderjarigen.

Meer weten »

In Beweging 2019 – Jongeren Op Gezond Gewicht

maart 27

Op 27 maart 2019 organiseert het JOGG een bijeenkomst "In Beweging 2019 - Jongeren Op Gezond Gewicht" Een event waar ervaringen, inspiratie en vragen kunnen worden gedeeld.    

Meer weten »

april 2019

Voorlichting Scholengemeenschap Huizermaat

april 3 @ 19:30 - 21:30

Op 3 april organiseert Scholengemeenschap Huizermaat een avond voor ouders. Nico van der Lely zal over het effect van alcohol op pubers en het puberbrein vertellen.

Meer weten »

Ouderavond Herbert Visser College

april 8 @ 19:30 - 21:30

Het Herbert Visser College in Nieuw Vennep is een brede school van VMBO tot Gymnasium.  Aangezien alcohol een hot item is onder de jeugd en ook ouders, organiseren zij een avond waar Nico van der Lely zijn standpunt, waarschuwingen en voorbeelden omtrent alcoholgebruik bij de jeugd presenteert. 

Meer weten »

Vragenuurtje scholieren

april 9 @ 15:00 - 16:00
Reinier de Graaf Gasthuis, Reinier de Graafweg 5
Delft,
+ Google Maps

Kinderarts Van der Lelij organiseert een maandelijks vragenuur ´Schadelijke effecten alcohol´ voor scholieren De kinderarts speelt hiermee in op de groeiende belangstelling van jongeren om meer te weten te komen over dit onderwerp. Dit in verband met hun eigen gezondheid maar ook voor het maken van een profielwerkstuk over alcoholmisbruik. Daarom wil hij graag op een laagdrempelige manier met middelbare scholieren in gesprek komen over de schadelijke gevolgen van drinken. Van der Lelij: “Er kwamen steeds meer informatieverzoeken binnen van…

Meer weten »

Lezing Healthy Ageing UMCG

april 11 @ 12:00 - 13:00

Healthy Ageing, ofwel Gezond Ouder Worden, is sinds 2006 speerpunt in onderzoek, onderwijs en zorg. Het UMCG organiseert twee keer per jaar een grote lezing over Healthy Ageing waar vooraanstaande artsen, onderzoekers of 'policy makers' over diverse aspecten van Healthy Ageing spreken. De doelgroep voor de lezing bestaat uit zorgprofessionals, onderzoekers, studenten en staf.  Het doel van de lezing is het informeren en inspireren van collega’s over een onderwerp omtrent Healthy Ageing in Zorg. Deze keer zal het onderwerp 'alcohol'…

Meer weten »

mei 2019

Ouderavond Vrijzinnig Christelijk College

mei 16 @ 19:30 - 21:30

Op donderdag 16 mei organiseert het Vrijzinnig Christelijk Lyceum een informatieavond voor ouders over jeugd en alcohol. Niet alleen de medische kant wordt belicht, ook misverstanden als: 'Mijn kind doet dat niet' en 'Je kind kan het beste thuis leren drinken', worden aan de kaak gesteld.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen