Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenementen Search

september 2018

Informatieavond Maasdijk

september 10 @ 19:30 - 21:30

In samenwerking met NOC*NSF zal Nico van der Lely een presentatie houden over verantwoordalcoholgebruik in de sport bij korfbalvereniging Dijkvogels in Maasdijk.

Meer weten »

Euro Global conference on Pediatrics and Neonatology

september 13 - september 15

Inge Wolberink zal tijdens het Euro-Global conference on Pediatrics and Neonatology in Rome een presentatie geven met als titel: "Eleven years of alcohol intoxications in adolescents in all Dutch pediatric departments. Alcohol poisoning and the role of tobacco, illicit drugs and medication"

Meer weten »

Frisvalley: “Geen 18? Dan geen alcohol!”

september 13 @ 19:30 - 21:30

FrisValley is het regionale alcoholmatigingsproject van Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. De gemeenten Buren, Culemborg en Neder-Betuwe zijn ook aangesloten bij FrisValley (behalve op het gebied van toezicht & handhaving). Onder het motto “Geen 18? Dan geen alcohol!” wijst FrisValley jongeren op de gevaren van te vroeg, te vaak en te veel alcoholgebruik. FrisValley richt zich daarbij ook op het netwerk rond jongeren: ouders, horeca, sportverenigingen, scholen en supermarkten.

Meer weten »

Thema-avond Gemeente Koggenland

september 17 @ 19:30 - 21:30
De Goorn, Middenhof 2
de Goorn, 1648 JG
+ Google Maps

Thema-avond verantwoord alcoholgebruik binnen de sportvereniging. Een informatie bijeenkomst voor bestuurders, trainers/coaches, barvrijwilligers en ouders. Tijdens deze bijeenkomst komt o.a. aan bod welke gevolgen alcoholgebruik op het zich ontwikkelende kind, zijn omgeving en de samenleving hebben.

Meer weten »

Informatieavond gemeente Winterswijk en gemeente Oost Gelre

september 24 @ 19:30 - 21:30

De gemeente Winterswijk organiseert samen met de gemeente Oost Gelre een avond over de effecten van alcohol bij kinderen.

Meer weten »

oktober 2018

Bijeenkomst bij Hockey Club Wateringseveld

oktober 1 @ 19:30 - 21:30

Informatieve avond over verantwoord alcoholgebruik in de sport.

Meer weten »

Bijeenkomst Scheveningse Voetbal Vereniging

oktober 11 @ 19:30 - 21:30

Thema-avond verantwoord alcoholgebruik bij SVV Scheveningen, met als leerdoelen: - Het creëren van bewustwording van alcoholgebruik binnen de sportvereniging; - Het creëren van bewustwording van de invloed die vanuit verschillende rollen (bestuurder, trainer/coach, barvrijwilliger, ouder) kan worden uitgeoefend met betrekking tot verantwoord alcoholgebruik; - Het stimuleren van verantwoord alcoholgebruik onder jeugd (o.a. door het handhaven van leeftijdsgrenzen bij het verstrekken van alcohol); - Het stimuleren van verantwoord alcoholgebruik in het verkeer (o.a. door het voorkomen van rijden onder invloed vanuit…

Meer weten »

Gemeente Voerendaal

oktober 15 @ 19:30 - 21:30

Thema-avond verantwoord alcoholgebruik in de sport.

Meer weten »

november 2018

Sportservice Wageningen

november 5 @ 19:30 - 21:30

Tijdens de bijeenkomst komt aan bod welke gevolgen alcoholgebruik op het zich ontwikkelende kind, zijn omgeving en de samenleving hebben. Ook is de bijeenkomst gericht op de invloed die de rol als bestuurder, trainer/coach, barvrijwilliger, heeft op het voorkomen van alcoholmisbruik door de jeugd en worden er handvatten aangereikt om verantwoord alcoholgebruik vanuit die rol te stimuleren. Tot slot worden er handvatten aangereikt om alcoholmisbruik in het verkeer te voorkomen.

Meer weten »

Informatieve avond bij SDO Kamerik

november 15 @ 19:30 - 21:30

De nieuwe Drank- en Horecawet biedt voor zowel sportverenigingen als gemeenten de kans een extra impuls te geven aan een verantwoord schenkbeleid in de sportkantine. Deze nieuwe wet is een goede aanleiding om de naleving van leeftijdsgrenzen te verbeteren. De sport neemt duidelijk stelling waar het gaat om alcoholgebruik onder jongeren onder de 18 jaar. Alcohol schenken aan jongeren onder de 18 jaar kan en mag absoluut niet plaatsvinden in de sportkantine. Ook het voorkomen van rijden onder invloed vanuit…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen