Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startbijeenkomst duurzaam en gezond aan tafel

02/12/2019 @ 12:30 - 17:30

Zorginstellingen uit de regio Den Haag, Delft, Leiden, Katwijk, Noordwijk, Rijswijk, Zoetermeer en het Westland zetten samen de beweging in naar beter eten. Ze starten op 2 december officieel met Duurzaam en gezond aan tafel. Met dit landelijk beproefde programma bieden Diverzio, de Rabobank en partners ondersteuning aan zorginstellingen die werk willen maken van beter eten in de zorg en willen werken aan een hogere maaltijdtevredenheid, minder voedselverspilling, lagere kosten én meer duurzaam inkopen. Het programma is bedoeld voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenzorgorganisaties.

De start van het programma vindt voor deelnemers en genodigden plaats op een bijzondere locatie.
De kick-off bijeenkomst is op maandag 2 december bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Daar wordt dan een geanimeerd programma verzorgd voor deelnemende zorgorganisaties: zowel bestuurders, directies, facilitair managers, inkopers als hoofden voeding en keuken. Ook programmapartners en geïnteresseerde zorgorganisaties zijn welkom. In deze bijeenkomst komen zowel deelnemers, zorgbestuurders als bijzondere gasten uit het bestuur, de politiek, de foodsector en stakeholders in de zorg aan bod.

“ Voeding vormt een zeer belangrijk aspect van onze dagelijkse zorg. Graag delen we onze ervaringen met andere instellingen in de regio en gaan we gezamenlijk nog meer stappen zetten om ons eten en drinken nog duurzamer en gezonder te maken.”
Carina Hilders, Directievoorzitter van het Reinier de Graaf Gasthuis

Ook dr Nico van der Lely is 1 van de sprekers tijdens dit congres en zal zijn presentatie richten op verantwoord alcoholgebruik.

Locatie

Reinier de Graaf Gasthuis
Reinier de Graafweg 5
Delft,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Locatie

Reinier de Graaf Gasthuis
Reinier de Graafweg 5
Delft,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie