Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Pubers en alcohol wegens succes herhaald

14/11/2018 @ 19:30 - 21:00

Op woensdagavond 14 november geeft dr. Nico van der Lely voor geïnteresseerde ouders een lezing op het Krimpenerwaard College met als thema ‘Pubers en alcohol’. Wegens het grote succes vorig schooljaar vertelt deze bevlogen kinderarts opnieuw zijn verhaal over alcoholgebruik door jongeren en de schadelijke gevolgen daarvan voor de hersenen.

Dr. Nico van der Lely is deskundige en autoriteit op het gebied van pubers en het gebruik van alcohol. Wat hij dagelijks op zijn alcoholpoli aan gevolgen van (overmatig) drankmisbruik tegenkomt, wordt bevestigd door de landelijke cijfers: het aantal ernstige gevallen stijgt enorm, de jeugdige drinkers komen uit alle lagen van de bevolking, er zijn inmiddels evenveel meisjes als jongens die veel drinken en ze wonen net zo vaak in een stad als in een dorp.

De lezing van dr. Van der Lely sluit overigens uitstekend aan bij een project in de tweede klassen, waarbij de leerlingen in de maand november van diverse docenten informatie krijgen over de gevaren van genotsmiddelen.

Het programma op 14 november duurt van 19.30 tot ca. 21.00 uur.

Gegevens

Datum:
14/11/2018
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Krimpenerwaard College
Krimpen aan den IJssel, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
14/11/2018
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Krimpenerwaard College
Krimpen aan den IJssel, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie